Conform noilor reguli Google, utilizatorii Webgarden trebuie să obţină acordul vizitatorilor pentru utilizarea cookie-urilor
Google a anunţat că începând cu 1 Octombrie 2015 va penaliza toate site-urile web, inclusiv pe cele din afara Uniunii Europene, care nu obţin acordul utilizatorilor din Uniunea Europeană pentru folosirea de cookie-uri pe site-urile lor. Cerinţa a fost introdusă pentru a fi în concordanţă cu Directiva (2002/58/EC) stabilită de Parlamentul şi Consiliul European. Multe detalii sunt încă neclare în momentul de faţă, dar Webgarden are o soluţie pentru utilizatorii săi.

Personalizaţi antetul, subsolul și coloanele laterale ale site-ului dvs!

În acest tutorial veţi învăţa cum să modificaţi structura site-ului dvs web, precum și cum să personalizaţi blocurile statice.

Setarea drepturilor de acces

Cel mai simplu mod de utilizare a drepturilor de acces este acela de a permite accesul utilizatorilor în funcție de tipul implicit ­ utilizator înregistrat sau anonim. Puteți avea categorii (sau documente, panouri, etc.) care să fie vizibile doar utilizatorilor înregistrați, și de asemenea, categorii care să fie vizibile utilizatorilor anonimi.

Un pas mic pentru dvs, un pas mare pentru site-ul dvs. web

Am adunat pentru dvs. o listă cu 13 greşeli comune prin care utilizatorii Webgarden îşi gonesc vizitatorii de pe site, precum şi câteva sfaturi despre cum se pot evita aceste situaţii.
În momentul creării unui nou site web, multe persoane şi companii se gândesc dacă ar merita să investească într-un domeniu propriu.
Acest ghid vă va arăta cum să schimbaţi complet înfăţișarea site-ului dvs. web, prin adăugarea unei imagini de fundal. Luaţi în considerare că anumite șabloane oferite sunt mai potrivite pentru adăugarea unei imagini de fundal decât altele. În acest exemplu vă vom arăta cum se poate adăuga o imagine de fundal folosind șablonul 157j.
Utilizatorii Webgarden se întreabă de multe ori de ce site-ul lor web nu are un număr ridicat de vizitatori. Răspunsul este simplu. Comparaţi-vă, de exemplu, site-ul web cu biroul ori casa dvs. Puţini vizitatori pășesc acolo fără a fi încurajaţi să facă asta. Așadar, mai întâi, trebuie să acţionaţi.
Aflaţi cum puteţi ajuta motoarele de căutare să vă găsească site-ul web mai rapid şi cum să vă mulţumiţi vizitatorii, în acelaşi timp. Acest articol sumarizează cele mai importante sfaturi din ghidul SEO pentru începători al Google, precum şi alte bune practice SEO general acceptate. Vă explicăm ce şi cum trebuie să faceţi, prezentându-vă, de asemenea, ceea ce Webgarden deja face pentru dvs. în domeniul SEO.
În sfârșit este aici! Site-ul dvs. web este gata și este o bucurie pentru vedere. Acum credeţi că puteţi în sfârșit lua o pauză, dar ar fi o greșeală gravă.
În acest tutorial, veţi învăţa ce sunt secţiunile și categoriile și cum le puteţi crea, redenumi, muta și elimina.
1
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one