Cum să blocaţi adrese IP pe Webgarden
În pagina de administrare a site-ului dvs. veţi găsi, printre altele, şi opţiunea blocării anumitor adrese IP, lucru care suntem convinşi că va bucura mulţi utilizatori ce luptă împotriva mesajelor de tip spam. Prin utilizarea acestei opţiuni puteţi împiedica anumite adrese IP de la accesarea site-ului dvs. şi pune capăt comentariile nedorite.
Înaintea introducerii acestei opţiuni, utilizatorul Webgarden trebuia să şteargă manual fiecare comentariu nedorit în parte. În faţa roboţilor spammeri automaţi, însă, nu exista nicio şansă. Acum este necesar doar să introduceţi adresa IP a atacatorului şi, în scurt timp, veţi avea o grijă în minus.
Cum se realizează blocarea adreselor IP?
 
Primul pas constă în identificarea adresei IP care doriţi să fie blocată. Puteţi găsi această informaţie, de exemplu, în partea inferioară a e-mailului de notificare primit de la Webgarden de fiecare dată când un utilizator vă trimite un mesaj nou.
block_adress3.png
Mai apoi, în Meniu, selectaţi Setări -> Adăugare adresă IP la adrese blocate, completaţi adresa IP pe care doriţi s-o blocaţi şi faceţi click pe Salvează.
block_adress1.png
Din acest moment, posesorul adresei IP blocate nu va mai avea niciun fel de acces la site-ul dvs web, iar dvs. vă veţi putea dedica altor lucruri mai plăcute decât ştergerea a zeci de comentarii lipsite de sens.
block_adress2.png
11/11/2014 16:33:25
info
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one