Întrebări frecvente
Cum pot elimina reclamele de pe site?
Venitul provenit din reclame de pe site ne permite să vă oferim servicii gratuite. Dacă vreţi să aveţi un site fără reclame, încercaţi unul din planurile noastre tarifare Premium. Fiecare din cele trei planuri permite unui număr specific de vizitatori să vizualizeze site-ul dvs. web fără prezenţa reclamelor. Alegeţi planul cel mai potrivit pentru dvs., în funcţie de numărul de vizitatori pe care anticipaţi să îl aveţi. Puteți găs multe informaţii despre planurile noastre Premium în secţiunea Servicii VIP.
Cum pot cumpăra propriul meu domeniu?
În secţiunea Servicii VIP, mergeţi la “Înregistraţi propriul domeniu” și introduceţi numele domeniului dorit (fără www sau extensia domeniului). Apoi faceţi clic pe “Verifică disponibilitate”. Sistemul va căuta domeniile disponibile. Sub domeniul cu extensia preferată, deschideţi meniul vertical şi selectaţi cu atenţie site-ul web pentru care doriţi să primiţi serviciile Premium. Puteţi, de asemenea, ajusta numărul de luni pentru care doriţi să beneficiaţi de acest serviciu. Apoi adăugaţi-l foartesimplu în coșul dvs .de cumpărături şi finalizaţi achiziţia.
Sunt toate taxele şi comisioanele deja incluse în preţurile din magazinul VIP?
Da, preţurile afişate sunt cele finale, cu toate taxele şi comisioanele incluse.
Domeniul meu este înregistrat sub Webgarden. Cum îl pot înregistra sub numele meu?
Pentru achiziţionarea simplă şi rapidă a domeniilor, acestea sunt înregistrate iniţial sub numele companiei R2B2 s.r.o. Cu toate acestea, la cererea dvs., putem modifica cu cea mai mare plăcere acest detaliu, astfel încât domeniul să fie înregistrat sub numele dvs., fără niciun cost suplimentar.
Vă rugăm să ne scrieţi un e-mail incluzând numele și prenumele dvs., adresa, numărul de telefon şi o adresă de e-mail validă(aceeaşi cu cea folosită la crearea contului dvs. Webgarden). Dacă domeniul va fi înregistrat în numele unei companii, vă rugăm să adăugaţi şi Codul Unic de Identificare Fiscală(CIF) al companiei, precum şi Numărul de înregistrare la Registrul Comerţului.
De ce motoarele de căutare nu afişează pagina mea printre rezultatele lor?
Motoarele de căutare sunt autonome şi aleg pe cont propriu paginile ce vor apărea printre rezultatele lor. Acest lucru este realizat prin intermediul crawler-ilor (mici “roboţi” ce citesc site-urile web şi aleg cele mai relevante pagini din miile de opţiuni rezultate).
Mai jos aveţi câteva sfaturi ce vă vor ajuta să vă optimizaţi site-ul web astfel încât să apară cât mai sus posibil printre rezultatele căutarilor.
În primul rând, trebuie să vă înregistraţi site-ul pe motoarele de căutare unde aţi dori să apară afişat. Puteţi realiza acest lucru prin intermediul site-ului web al motorului de căutare în cauză.
Un alt element foarte important sunt cuvintele cheie. Rezervaţi-vă un timp de gândire şi identificaţi câteva cuvinte şi sintagme cheie relevante pentru site-ul dvs. web, descrierea paginii web, etichete, şi chiar numele domeniului. Optimizarea pentru Motoarele de Căutare (SEO) poate fi rafinată prin alegerea cuvintelor şi sintagmelor cheie corecte în fiecare pagină, secţiune, document, antet şi descriere. Separaţi cuvintele şi sintagmele prin virgulă; acest text va fi cel afişat în browser.
Și la final nu uitați să mențineți conținutul site-ului dvs. activ și actualizat. Calitatea ridicată și o bună întreținere a conținutului site-ului asigură un loc mai bun în clasamentul paginilor.
Ce reprezintă statisticile?
În Statisticile Generale veţi găsi trei termeni: vizitatori unici, vizite şi accesări. Fiecare vizitator unic poate vizita de mai multe ori site-ul dvs. web. În cadrul unei vizite, un vizitator poate realiza mai multe accesări.
În principiu, putem spune că numărul de accesări este egal cu numărul de clic-uri de pe site-ul web. Un vizitator unic este contorizat de fiecare dată când o persoană nouă vizitează site-ul web. Dacă un vizitator vizualizează site-ul web de mai multe ori în timpul aceleaşi zi, aceste vizite sunt contorizate de asemenea. Sistemul nostru face eforturi pentru a elimina vizitele roboților și crawler-ilor.
Pe măsură ce apar noi tehnologii, fiecare parametru de măsurare a activităţii de pe site se poate schimba sau deveni mai precis.
Cum îmi pot schimba pagina de start?
Puteţi seta drept pagină de start orice pagină, secţiune sau element separat de pe site-ul web. Pentru aceasta, mergeţi mai întâi la pagina dorită din modul de editare,selectați butonul galben din colțul dreapta sus și alegeți ”Setare ca pagină de start”,, iar acum aveţi o nouă pagină de start pentru site-ul dvs!
De ce nu văd nici o pagină de start când vizitez site-ul web?
Câteodată se poate întâmpla ca niciuna dintre secţiuni să nu fi fost setată drept pagină de start. Drept rezultat, Webgarden nu ştie ce pagină să afişeze vizitatorilor. Puteţi remedia această situaţie foarte uşor prin setarea unei pagini de start. Vă rugăm să consultaţi întrebarea anterioară “Cum îmi pot schimba pagina de start?”.
Cum pot încărca mai multe imagini în acelaşi timp?
Comprimaţi imaginile în format zip. În modul editare, mergeţi la secţiunea unde aţi vrea să adăugaţi imaginile şi apăsaţi butonul verde + pentru a adăuga un element. În apăruta căsuţă care va apărea alegeţi tab-ul “Încarcă fişiere”. Aici puteţi selecta opţiunea “Răsfoieşte” pentru a găsi fişierele ce aţi dori să fie adăugate. După salvare , fişierele vor fi deschise, iar imaginile ori documentele vor fi adăugate automat secţiunii corespunzătoare.
Pentru a vă asigura ca încărcarea nu va dura mult şi că nu veţi depăşi limita de încărcare, vă recomandăm să reduceţi dimensiunea imaginilor înainte de a le încărca.
Am depăşit limita de încărcare.
Cu serviciile gratuite Webgarden puteţi încărca pe server doar fişiere de dimensiuni reduse. Pentru a încărca fişiere de dimensiuni mai mari, vă rugăm să vizitaţi zona Servicii VIP şi să alegeţi planul Premium adecvat site-ului şi nevoilor dvs.
De ce editarea site-ului meu web este lentă, în timp ce restul site-urilor funcţionează normal?
Pentru a edita site-ul dvs. în condiţii cât mai eficiente, este recomandat să folosiţi un browser modern. Cele mai bune rezultate pot fi obţinute folosind cele mai noi versiuni ale browserelor Opera sau Google Chrome. Le puteţi descărca foarte uşor de pe internet. În plus, sunt gratuite, intuitive şi le veţi aprecia şi în utilizarea de zi cu zi.
Am şters câteva secţiuni de conţinut, dar tot nu am spaţiu liber pe site. De ce?
De fiecare dată când ştergeţi secţiuni, documente sau panouri, ele sunt mutate pentru început în coşul de gunoi. Atâta vreme cât sunt în Gunoi, vor continua să ocupe spaţiu pe site-ul web. Când goliţi coșul, conţinutul său va dispărea complet şi nu veţi putea să-l mai recuperaţi. După golirea coșului, veți avea mai mult spaţiu pe site.
Pentru a goli conţinutul din Gunoi ,clic pe opțiunea Altele din meniul din panoul din stânga paginii de administrare, selectaţi Gunoi, iar mai apoi selectați din meniul galben al setărilor din partea dreaptă sus Goleşte Coşul.
Cum pot insera coduri HTML?
Puteţi insera coduri HTML ca şi Text paragraf. Cu toate acestea, inserţia de coduri HTML este o opţiune mai avansată. În cazuri extreme, este posibil să inseraţi un cod “defect”, care mai apoi ar putea periclita integritatea site-urilor web al unor părţi terţe. Recomandăm utilizarea acestei funcţii cu responsabilitate şi precauţie.
Cum pot transfera site-ul meu web pe alt cont de utilizator?
Termenii de Utilizare vă permit să transferați site-ul dvs. web. Mai întâi, după ce v-ați logat drept administratorul iniţial, selectați opțiunea Setări a meniului principal. Apoi din lista verticală care se va afișa în partea stângă a ecranului, selectați Utilizatori –> Înregistrare şi creaţi un nou utilizator pentru site-ul dvs. web, care va deveni şi noul administrator.
Mai departe, tot din lista verticală, selectați Drepturi de Acces, și editaţi grupul de utilizatori pentru administratori, adăugând numele noului administrator la grup. Această acţiune conferă noului administrator acces complet la site-ul web. Apoi, vă delogaţi din contul curent, vă logaţi drept noul administrator, şi, folosind aceiaşi paşi, ştergeţi administratorul iniţial din listă.
Am înregistrat propriul meu domeniu. De ce încă apar reclame pe site-ul meu?
Înregistrarea Numelui de Domeniu include doar folosirea unui anumit nume de domeniu, nu include însă şi un cont VIP. Puteţi upgrada contul dvs. la unul din planurile noastre Premium VIP în secţiunea Servicii VIP.
Cum pot achiziţiona un plan VIP?
Mergeţi la secţiunea servicii VIP şi alegeţi planul premium adecvat site-ului dvs. web sau căsuței poștale. Adăugaţi planul în coşul de cumpărături şi completaţi achiziţia.
Cât timp durează pentru ca planul VIP să fie activat după achiziţionare?
Perioada de timp poate varia în funcţie de metoda de plată folosită, banca care facilitează tranzacţia, momentul în care plata a fost realizată etc. Dacă plătiţi folosind un card de credit sau PayPal, plata poate fi procesată în doar câteva minute.
Este posibil să cumpăr un domeniu din altă parte şi să-l redirecţionez ulterior spre Webgarden?
Da, de obicei acest lucru este posibil, dar pentru astfel de domenii nu vă putem oferi asistenţă. Drept urmare, utilizatorii vor trebui să se ocupe singuri de setările domeniului lor. În anumite cazuri, redirecţionarea nu este posibilă din motive tehnice, iar atunci va fi nevoie să reînregistraţi domeniul la un alt provider.
Domeniul meu nu funcţionează.
Este foarte probabil ca în acest caz să fi cumpărat domeniul de la un alt provider. Din păcate, nu putem controla setările pentru astfel de domenii. Vă rugăm să verificaţi setările DNS ale provider-ului de domeniu în secţiunea ”Setări-Domeniu”.
De ce reclamele apar afişate deasupra conţinutului?
Veniturile din reclame ne permit să vă oferim servicii gratuite. În cazul în care reclamele de pe un anumit site nu sunt eficiente(în mare parte din cauză că utilizatorul a redus dramatic vizibilitatea lor prin amplasarea într-un loc ascuns, sistemul va găsi în mod automat o poziţie mai bună pentru afișarea reclamelor(de ex. deasupra conţinutului de pe site).
01/13/2019 20:17:13
info
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one